Met deze Supply Chain Tool vindt u alle aangesloten organisaties die actief zijn in de offshore wind sector.

nieuws | 24 april 2015

Nieuwsbrief April 2015, Nummer 2

Lees meer ▶

nieuws | 17 april 2015

Regeling Wind op zee R&D: meer dan 8 miljoen euro aan subsidie aangevraagd

Op 1 april 2015 is er - bij openstelling van de Regeling Wind op Zee R&D - meer dan € 8 miljoen aan subsidie aangevraagd, daarmee is beduidend meer aangevraagd dan dat er aan budget beschikbaar is. Aanvragen die binnen kwamen op 2 april 2015 of later hebben weinig kans om het betreffende project gesubsidieerd te krijgen. Lees meer over de regeling Wind op Zee R&D Een andere regeling is nog niet overtekend. Dit programma richt zich op ontwikkeling en demonstratie met als doel om kostenreductie van windenergie op zee binnen de termijnen van het Energieakkoord (2023) te realiseren. Indien uw project kwalificeert voor deze regeling is het dus nog wel mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees meer over de regeling die valt onder de paragraaf Hernieuwbare energie

Lees meer ▶

nieuws | 17 april 2015

Draag bij aan de Nationale Wetenschapsagenda!

U kunt tot 1 mei bijdragen aan de ontwikkeling van de Nationale Wetenschapsagenda en uw vraag aan de wetenschap indienen. De agenda bundelt de thema’s waar de wetenschap zich de komende jaren op zal gaan richten. Wat zijn kansrijke uitdagingen voor de Nederlandse wetenschap en hoe kan de wetenschap bijdragen aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en het benutten van economische kansen?

Lees meer ▶

TERUG

Suppy Chain Tool

Login
niet ingelogd

Uw account: (nog niet bevestigd)

Uw emailadres is nog niet bevestigd. Dit doet u door op de bevestigingslink te klikken die u per email toegestuurd kreeg. Ontvangt u de email niet binnen enkele minuten op bovenstaand emailadres, controleer dan of de mail bij spam/ongewenste email terecht is gekomen.

Uw werkgever:

Beheer organisatieprofiel
Wanneer uw (offshore wind) organisatie nog niet in de Supply Chain Tool staat, ontvangt u instructies per email hoe uw organisatie ook kan deelnemen, nadat u de wijzigingen heeft opgeslagen.

Uw contactgegevens:

U kunt hier uw contactgegevens wijzigen.

email website Telefoon

Adres


 

Activiteiten

Geen resultaten gevonden…

bezig met laden…

U bent niet ingelogd

Om deze informatie te bekijken, dient u in te loggen.

Inloggen/registreren

Emailadres niet bevestigd

Om deze informatie te bekijken, dient u uw emailadres te bevestigen.

Email bevestigen